Μετά από πολυετή ανοδική και επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης, προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε τον καταναλωτή και προβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες του, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία www.chakra.gr περιλαμβάνοντας εγγυημένη υψηλή ποιότητα προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Όλα τα προϊόντας μας επιλεχτήκαν έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα στην παγκόσμια αγορά και είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για την γνησιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν κατά την κατασκευή τους. Τα περισσότερα κομμάτια είναι χειροποίητης κατασκευής με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Μια εποικοινωνία μαζί μας είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε και να σας εξυπηρετήσουμε, όπως έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας με ασφάλεια, απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία. 

Η εμπειρία του προσωπικού μας στα ποιοτικά προϊόντα και στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών πιστεύουμε ότι θα είναι οδηγός στο  εγχείρημά μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Όλα μας τα είδη αποστέλλονται με αντικαταβολή στο σπίτι σας,  άμεσα, γρήγορα και μάλιστα με δικαίωμα επιστροφής!

Η εταιρία chakra.gr σας εγγυάται την γνησιότητα των προϊόντων καλής θετικής ενέργειας και πιστοποιεί ότι όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από αυθεντικούς κρυστάλλους και μέταλλα.  Εγγυημένα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να επικοινωνήσεται μαζί μας:

Τηλ: 2312202008

Email: info@chakra.gr

Ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην σελίδα μας.

Διεύθυνση αποθήκης: Νίκου Καζατζάκη 10, 58200 Έδεσσα

Το κατάστημα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδα μας www.chakra.gr .