Τριπλό Δαχτυλίδι με Ημιπολύτιμους Λίθους – Επιχρυσωμένο Ασήμι 925
Το επιχρυσωμένο ασήμι 925 προσφέρει πολυτελή λάμψη και αντοχή, αγκαλιάζοντας αρμονικά τους τρεις ημιπολύτιμους λίθους σε ένα ύφος κομψό, ζωντανό και ιδιαίτερα ενεργειακό.
Η πράσινη Αβεντουρίνη είναι γνωστή ως ο λίθος της τύχης. Ενισχύει την αισιοδοξία, ανοίγει τον δρόμο για νέες ευκαιρίες και προσελκύει θετικές αλλαγές. Θεωρείται ότι υποστηρίζει την καρδιά και προσφέρει συναισθηματική ισορροπία.
Ο Αμέθυστος είναι μια από τις πιο αγαπημένες προστατευτικές πέτρες. Καταπραΰνει το στρες, μειώνει την ένταση και βοηθά στην πνευματική συγκέντρωση. Οι μωβ αποχρώσεις του εκπέμπουν γαλήνη και υψηλή δόνηση
Το Τυρκουάζ θεωρείται πέτρα σοφίας και αλήθειας. Ενισχύει την επικοινωνία, επιτρέπει την καθαρή έκφραση των συναισθημάτων και χαρίζει αίσθηση εσωτερικής γαλήνης. Είναι επίσης σύμβολο προστασίας και ισχυρής πνευματικής ασπίδας.
Η αρμονική ένωση των τριών λίθων δημιουργεί ένα δαχτυλίδι με ισχυρές δονήσεις:
συναισθηματική ηρεμία,
πνευματική καθαρότητα,
ισορροπία καρδιάς και νου,
προστασία και τύχη στην καθημερινότητα.
Κατασκευασμένο από ασήμι 925. Χειροποίητο ελληνικό κόσμημα.
Bαρος: 6 gr
Φάρδος : 2 cm
Μέγεθος: No 16
Για να παραλάβετε το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού:
Κάθε φορά που επιλέγετε να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι της εταιρείας Chakra.gr παρακαλούμε να μετρήσετε τη διάμετρο ενός δικού σας δαχτυλιδιού, από τη μια άκρη έως την άλλη.
Έπειτα στην παραγγελία σας στο πλαίσιο των παρατηρήσεων γράφετε τα εκατοστά π.χ 1,8 για να σας στείλουμε το σωστό νούμερο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις στην αγορά. Η εταιρία chakra.gr σας εγγυάται τη γνησιότητα των προϊόντων καλής θετικής ενέργειας και πιστοποιεί την αυθεντικότητα των λίθων και πετρωμάτων…







