Ενεργειακή φόρτιση προϊόντων chakra – Συχνές ερωτήσεις

φόρτιση ημιπολύτιμων λίθων

Επειδή πολλά έχουμε ακούσει σχετικά με τον σωστό καθαρισμό και φόρτιση των ημιπολύτιμων πετρωμάτων, σκεφτήκαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο ώστε να μπορέσουμε να σας διδάξουμε το σωστό τρόπο ενεργειακής φόρτισης. 

ενεργειακή φόρτιση κρυστάλλων

Οι κρύσταλλοι πέρα από τον καθαρισμό τους χρειάζονται κατά καιρούς και επαναφόρτιση.

Ο πιο γνωστός ίσως τρόπος ενεργειακής φόρτισης των κρυστάλλων και ταυτόχρονα και ο πιο ισχυρός, είναι η έκθεσή τους στον Ήλιο. Η φόρτισή τους δηλ. κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιούμε τον τρόπο αυτόν όταν θέλουμε να πετύχουμε «αύξηση», στα επίπεδα που έχουμε επιλέξει, όπως π.χ. ζωτικότητα, έσοδα, αγάπη, τύχη, ευημερία.

Η εταιρεία chakra.gr σας προτείνει μόλις παραλαμβάνετε τα προϊόντα της να τα επιφορτίζετε με τη δική σας ενέργεια. Αρχικά, για να το πετύχετε αυτό τα τοποθετείτε στον ήλιο, κατά προτίμηση στις 2 η ώρα το μεσημέρι, όπου οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο ισχυρές. Αφήνετε το προϊόν για περίπου ένα τέταρτο και έπειτα το αγγίζετε με τα δικά σας χέρια για να του μεταδώσετε την ενέργεια σας. Όταν το αγγίξετε κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε κάτι φωτεινό ή ότι θέλετε να σας χαρίσει ο κρύσταλλος που κρατάτε. Τότε και μόνο τότε το προϊόν είναι έτοιμο να σας χαρίσει τις ευεργετικές ιδιότητες του και είναι φορτισμένο ενεργειακά.

Καλό είναι η διαδικασία αυτή να επαναλαμβάνετε όταν ο κρύσταλλος αλλάζει χέρια ή όταν νιώθετε μια αρνητικότητα να σας διακατέχει ώστε να απαλλαγείτε από αυτή.

Είναι ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να πετύχετε την πλήρη και σωστή λειτουργία των προϊόντων που έχετε προμηθευτεί από την εταιρία μας.  

φόρτιση πετρωμάτων

Συχνές Απορίες…

Ο κρύσταλλος μου έχασε το χρώμα του! Γιατί;

Μερικές φορές οι κρύσταλλοι χάνουν το χρώμα τους καθώς ο χώρος ή οι άνθρωποι είχαν μεγάλη ανάγκη τις ποιότητες του κρυστάλλου. Μη μπορώντας να λάβουν τις ποιότητες που χρειάζονταν από άλλες πηγές, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «ρουφήξουν» τις ευεργετικές του δονήσεις του κρυστάλλου μέχρι και τη χρωματική του δόνηση. Έχουμε δει αρκετές περιπτώσεις όπου το χρώμα των κρυστάλλων επανέρχεται και σε άλλες περιπτώσεις να βελτιώνεται όταν τους δίνουμε την προσοχή μας, τη φροντίδα και την αγάπη μας και με ενεργειακή εργασία.

Ένας άλλος λόγος είναι η έκθεση τους σε έντονο φως ή ζέστη ή στο φως του ήλιου, κρύσταλλοι όπως ροζ χαλαζίας και αμέθυστος τείνουν να χάνουν το χρώμα τους.

Ο κρύσταλλος μου ράγισε – έσπασε! Τι κάνω;

Ηρεμίστε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχείτε ή να πανικοβληθείτε.

Μερικές φορές οι κρύσταλλοι και πιο συχνά τα κοσμήματα από κρυστάλλους ραγίζουν ή σπάνε σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό σημαίνει ότι ο κρύσταλλος υπηρέτησε το σκοπό του λειτουργώντας προστατευτικά για το άτομο, έτσι απορρόφησε όλη τη βλαβερή ενέργεια προφυλάσσοντας το άτομο.

Εάν συνηθίζετε να καθαρίζετε τους κρυστάλλους σας, θα δείτε ότι μπορείτε να τους έχετε άρτιους και ζωντανούς για πολλά χρόνια ίσως για μια ολόκληρη ζωή και περισσότερο! Φυσικά χρειάζεται να τους προσέχετε ώστε να μην τους κτυπάτε ή κατά την μεταφορά τους μέσα σε τσάντες κι αποσκευές.

Για τα κοσμήματα από κρυστάλλους-φυλαχτά που έχουν θρυμματιστεί καλό είναι να τα αντικαταστήσετε με ένα άλλο κόσμημα. Τα θρυμματισμένα κομμάτια μπορείτε να τα βάλετε στο χώμα (π.χ. σε μια γλάστρα) ή να τα ρίξετε στη θάλασσα, ως μια επιστροφή στη Μητέρα Γη για εξαγνισμό.

Για μεγάλους κρυστάλλους: Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ μικρή ρωγμή ή να φύγει ένα κομματάκι από τον κρύσταλλο. Η ενεργειακή αξία του κρυστάλλου δεν χάνεται ούτε σημαίνει ότι είναι πλέον άχρηστος και πρέπει να τον πετάξετε! Βεβαιωθείτε ότι τον καθαρίζετε όποτε χρειάζεται και προστατέψτε τον από τα χτυπήματα και τις φθορές. Συνεχίστε να εργάζεστε με τον κρύσταλλο σας όπως και πριν.

Σ’ άλλες περιπτώσεις οι κρύσταλλοι μπορεί να ραγίσουν (π.χ. μια πολύ μικρή ρωγμή) λόγω της ενεργειακής εργασίας και της έντασης της ενέργειας, δημιουργώντας ένα σημείο αποφόρτισης. Αυτό είναι εντάξει, ίσως νιώσετε ότι χρειάζονται ένα “διάλειμμα” πριν εργαστείτε ξανά μαζί τους.

Μεγάλοι κρύσταλλοι που έχουν σπάσει σε δύο – τρία κομμάτια, μπορείτε να τα κρατήσετε και να συνεχίσετε να εργάζεστε μαζί τους, εκτός αν αισθάνεστε ότι η εργασία σας με τον κρύσταλλο ολοκληρώθηκε και θα ήταν κατάλληλο να μοιράσετε αυτά τα κομμάτια σε άλλους που μπορεί να τα χρειάζονται ή να τα επιστρέψετε στη μητέρα γη.

Παραμείνετε ανοιχτοί και δεκτικοί σε κάθε αλλαγή και στην προσωπική σας καθοδήγηση.

Ο κρύσταλλος μου ήταν διαυγής και θάμπωσε!

Όσοι εργάζονται με τους κρυστάλλους αναγνωρίζουν πως είναι ζωντανοί και εξελίσσονται. Καθώς συνδέεστε και εργάζεστε πιο στενά με τους κρυστάλλους σας, ίσως παρατηρήσετε μέσα τους να αναπτύσσονται διάφοροι σχηματισμοί ή και κάποια θαμπάδα. Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει αρκετά συχνά και είναι υπέροχο καθώς αναπτύσσετε τη σχέση σας με τον κρύσταλλο και εξελίσσεστε από κοινού!

Ανασύρετε τους ξεχασμένους κρυστάλλους σας από τα συρτάρια και επιτρέψτε τους να εργαστούν για εσάς! Αυτή είναι η υπηρεσία τους προς την ανθρωπότητα και το κάνουν με χαρά!

Οι κρύσταλλοι μπαίνουν στη ζωή μας για κάποιο λόγο που μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε εκείνη τη στιγμή. Μερικές φορές η εργασία τους μαζί μας ολοκληρώνεται και ίσως να είναι κατάλληλο να τους δώσετε σε κάποιον άλλο που τους χρειάζεται. Εάν τους έχετε ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι, αυτή είναι η στιγμή να τους βγάλτε στην επιφάνεια αφήνοντάς τους να εργαστούν μαζί σας!

energiaki fortish krustalon

Χαρείτε αυτά τα δώρα από τη μητέρα γη και το βασίλειο των κρυστάλλων.

 

2 thoughts on “Ενεργειακή φόρτιση προϊόντων chakra – Συχνές ερωτήσεις

    • Avatar
      Ομάδα chakra.gr says:

      Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουμε όλα αυτά τα θετικά που θέλουμε να συμβούν στην ζωή μας και τότε οι ημιπολύτιμοι λίθοι μας προστατεύουν και μας χαρίζουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο μέγιστο. Το κλειδί είναι οι θετική σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *